Voor het weergeven van de inhoud op deze pagina is een nieuwe versie van Adobe Flash Player vereist.

Adobe Flash Player ophalen

Ssensual2 | Biografie | Agenda | Nieuws | Repertoire | Links | Foto's | Gastenboek | Contact


nav_biografie Biografie Jan Slot Biografie Piet Kleine Biografie Andre de Leeuwt Biografie Ton Kemperink Biografie Tom Haarhuis

Bio Piet

instruments

 


Piet Kleine (1956)

Muziek heeft me van kinds af aan altijd geboeid en bezig gehouden, maar om zelf een instrument te gaan bespelen kwam nog niet echt in me op. Op 16 jarige leeftijd leerde ik de muziek van Bob Dylan kennen. Met acht vrienden drie weken op vakantie en een cassettebandje van Bob Dylan bij ons. Na deze vakantie kocht ik mijn eerste gitaar, een akkoordenboek en een songbook van Dylan. Na enkele jaren een beetje voor mezelf gespeeld te hebben kwam ik Jan Schipper tegen. Het klikte zowel persoonlijk als muzikaal direct tussen ons beiden.
Na een half jaar intensief repeteren ging we als duo “Shardik” het land in. Dit hebben we zo'n acht jaar gedaan. Na Shardik heb ik in allerlei bandjes en duo's gespeeld die, als zo vaak, uit elkaar vielen voordat er aan optreden toegekomen werd.

Na mijn vijfendertigste is het musiceren voor mij op een heel laag pitje komen staan. Ik kwam de juiste mensen niet tegen en kon geen inspiratie meer vinden om nog eens weer iets op te starten. Toch kruipt het (muzikanten)bloed waar het niet gaan kan. Ik kwam, na zo’n 25 jaar hem niet gezien te hebben, mijn oude jeugdvriend Anjo de Jager tegen. Na wat bijgepraat te hebben kwamen we al gauw weer op het thema muziek en werd afgesproken om gezamenlijk de draad weer op te pakken. We hadden er direct weer de grootste lol aan en het leek of we nooit gestopt waren. Toch kwam er na een tijdje de klad er in en kwamen we muzikaal niet verder. Rond dat tijdstip (september 2006) kwam Jan Slot in beeld. Via de media heb ik gereageerd op zijn oproep om als duo of trio te gaan spelen. Zijn muzikale voorkeur is nagenoeg hetzelfde als die van mij en wat dat betreft staan onze neuzen dus dezelfde kant op. Na wat korte gesprekken besloten we om eens wat uit te gaan proberen. Het was of we elkaar al jaren kenden en al snel werd het duo Ssensual2 geboren. We voelen elkaar goed aan en hebben veel voldoening van het tot nu toe opgebouwde repertoire. in 2008 is de “band” uitgegroeid door de komst van Hans en Maurice Slot en sinds maart 2009 met Ton Kemperink naar het quintet Ssensual2. Maurice moest in december 2009 noodgewongen stoppen bij Ssensual2 omdat zijn muziekstudie in Utrecht niet meer te combineren viel met repetities en optredens. Vanaf dat moment hebben we met een aantal potentiële slagwerkers gespeeld, maar de juiste "klik" kwam er maar niet. Totdat in juni 2010 Rob Asbreuk zich aanmelde en ons ploegje weer compleet heeft gemaakt.
Onze “close harmony zang” staat nu als een huis en de onderliggende bastonen in combinatie met een strakke ritmische ondergrond en het sprankelende gitaarspel maken het geheel compleet. Ik schreef eerder al; "Ik denk dat er hier iets heel moois aan het groeien is". Inmiddels is die mijlpaal bereikt! Dus ik zou zeggen, ga gewoon eens naar een optreden van Ssensual2 om jezelf eens te verrassen.

 
 
2013 Ssensual2 Plugged Acoustic Music 4U

Decron websolutions