Facebook Twitter

 


Howdy folks!

Een paar uurtjes nostalgie? Terug in de tijd en herinneringen weer naar boven halen van (lang) vervlogen tijden? Als het om gezelligheid gaat mag livemuziek van de Almelose band Ssensual2 (een verbastering van: "Essential too!" ofwel; "Ook essentieel!") eigenlijk niet ontbreken. Een talentvol zestal wat live gegarandeerd staat voor prachtige ballads, afgewisseld met swingende en unforgetable oldies, maar ook evergreens en romantische folksongs. Veel populaire tophits maar ook alternatieve en zeker niet minder gewaardeerde songs zullen de revue passeren.

"On stage" zijn we te vinden in een klein theater of festival, een kroeg of restaurant, maar ook bij tributes, een jubileum of een verjaardags-party bij u thuis! Onze "playground" is heel divers en is er veel mogelijk.
Al dan niet met Jan, Piet, Ton, André, Marcel en Arthur meezingend ervaart u een middag of avond die nog lang in het geheugen zal blijft hangen. Want zeg nou zelf, wat is er nou leuker om met goede vrienden of relaties de sfeer van "the good old days" nog eens voor de geest te halen.

Songs van o.a. Crosby, Stills, Nash, Neil Young, Eric Clapton, Fleetwood Mac, Sandy Coast, The Eagles, Tom Petty, Venice, Crowded House e.v.a. hebben hun sporen ongetwijfeld bij
u achtergelaten. Als het gaat om een sfeervolle invulling van een stukje vrije tijd, luister dan naar deze enthousiaste- en zuivergestemde muziekvrienden die onder de fraaie naam Ssensual2, de herkenbare muziekgeschiedenis van de laatste decennia voor het millennium voor u hoog in het vaandel willen houden. We are Ssensual2. We like to play for you !

 
like_us


logo ss2
 
2018 Ssensual2 Plugged Acoustic Music 4U


Decron websolutions